Ajankohtaista

Alla tietoa uusimmista tuotteista, tapahtumista ja vähän muustakin.

12.4.2018

Hankookin vuoden 2018 testimenestysputki Lue lisää »

Hankook kahmi tämän vuoden kesärengastesteissä lukuisia huippusijoituksia. Kiitosta testeissä ovat saaneet erittäin lyhyet jarrutusmatkat märällä ja kuivalla, ajettavuus kaikissa olosuhteissa ja nopeat kierrosajat. Paketti on siis erittäin hyvin kasassa Hankookin tämän vuoden kesärengasmallistossa. Hankook Ventus Prime³ voitti saksalaisen Auto Bild -lehden tämänvuotisen kesärengastestin. Testin voittoon vaikutti ratkaisevasti paras kokonaisjarrutusteho 51 testatun rengasmerkin joukossa. Myös saksalainen autojärjestö ADAC antoi uusimmassa kesärengastestissään renkaalle parhaan arvosanan “hyvä”. Hankook Ventus Prime³ -rengas tarjoaa optimaalisen yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta, turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Se on saatavana yli 90 eri kokoluokassa moniin erilaisiin automalleihin kompaktiluokan autoista luksusluokan edustusautoihin.

”Vahvuudet: Testivoittaja, jonka ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset märillä ja kuivilla teillä, tarkka ohjattavuus, lyhyet jarrutusmatkat sekä märällä että kuivalla kelillä, erinomainen ajomukavuus, hyvä hinta-laatusuhde.”
Autobild Saksa 10/2018, Ventus Prime 3. Testivoittaja 51:n renkaan joukosta.

”Suorituskyvyltään hyvin tasapainoinen rengas, jolle annetaan parhaat pisteet kuivilla teillä ja hyvät pisteet märillä teillä”
ADAC myönsi vuoden 2018 kesärengastestissään Ventus Prime 3 –renkaalle parhaan mahdollisen arvosanan ”Hyvä”.

”Hankook on elementissään kuivakäsittelyradalla. Se kestää parhaiten sortoa ja kaasulla vedätystä hitaissa kaarteissa. Korealainen vastustaa korkeillakin nopeuksilla parhaiten aliohjautumista.”
Tuulilasi 4/2018, Ventus V12 evo2. Toinen sija pienimmällä mahdollisella erolla voittajaan.

14.6.2017

Fixus-vahoille menestystä Autobildin testissä Lue lisää »

Fixus Kesto- ja Kiiltovahat saavuttivat ”Erinomainen” -arvosanan Autobild-lehden 4/2017 numeron vahatestissä. Testissä arvioitiin saman valmistajan puhdistavan ja viimeistelevän vahan yhteistoimintaa, ja testituloksissa painotettiin erityisesti pitkäkestoista kiiltoa.

Fixus Kestovaha on puhdistava vaha, joka poistaa maalipinnan himmentymät ja jättää voimakkaan kiillon. Kestovaha tunkeutuu maalipintaan antaen pitkäkestoisen suojan likaa ja tiepölyn kuluttavaa vaikutusta vastaan. Haalistuneet, sään vaurioittamat maalipinnat sekä pienet/keskisuuret naarmut suositellaan käsiteltäväksi ensin Fixus Kliinerillä.

Fixux Kiiltovaha antaa puolestaan erinomaisen kiillon uusille ja virheettömille maalipinnoille. Se sopii hyvin myös Fixus Kestovahalla käsiteltyjen pintojen viimeistelyyn. Kiiltovaha on miellyttävän tuoksuinen ja helposti levittyvä vaha, joka jättää syvän kiillon ja suojaa maalipintaa jopa kuukausien ajan.

Fixus Kesto- ja Kiiltovahat nyt kampanjahinnoin kaikista Fixus-liikkeistä sekä verkkokaupasta!

14.6.2017

LiquiMolylta kaksi uutuusöljyä Lue lisää »

Top Tec 6100 0W-30

Moderni, polttoainetta säästävä moottoriöljy erityisesti uusimpiin BMW-moottoreihin. Öljyn kehityksessä on huomioitu Euro 6-päästöluokitus ja se täyttää viimeisimmän BMW Longlife 12-luokituksen. Moottorin sisäisen kitkan pienentämiseksi Top Tec 6100 on erittäin ohutta ja se soveltuu ainoastaan moottoreihin, jotka on alun perin suunniteltu kyseiselle BMW Longlife-luokitukselle. Ei sovellu automaattisesti muiden 0W-30 viskositeettisten öljyjen tilalle.

Top Tec 6200 0W-20

Kehitystyössä Euro 6-päästöluokitukset huomioitu erittäin ohut moottoriöljy , joka täyttää viimeisimmät VW 508.00/509.00 hyväksynnät. Öljy soveltuu ainoastaan erityisesti sille suunniteltuihin moottoreihin, eikä se ole taaksepäin yhteensopiva aiempien hyväksyntöjen mukaisissa moottoreissa. Erittäin ohut voiteluainekalvo mahdollistaa moottorin alhaisen sisäisen kitkan ja sen myötä pienemmän polttoaineen kulutuksen, mutta aiheuttaa öljylle sopimattomissa moottoreissa voimakasta kulumista. Top Tec 6200 ei ole lisäys- eikä vaihtokelpoinen muitten 0W-20 öljyjen kanssa.

Molemmat öljyt ovat saatavilla sekä 1 l että 5 l kannuissa.

18.11.2016

Strands apukaukovalo Lue lisää »

Meiltä huipputehokkaat Strands apukaukovalot. Kysy tarjous

3.10.2016

Fleetguard-suodattimet Fixus tuoteohjelmaan Lue lisää »

Fleetguard kuuluu maailman suurimman suodatinvalmistajan Cummins Filtrationin tuotemerkkeihin ja se on yksi maailman tunnetuimmista dieselajoneuvojen suodatinmerkeistä. Valikoima kattaa lähes kaikki maailmassa liikkuvat dieselmoottorilla varustetut ajoneuvot ja paikallismoottorit käyttötarkoituksesta riippumatta. Tarjonta kattaa kuorma- ja linja-autojen suodattimien lisäksi niin maatalous-, metsä- ja maanrakennuskoneiden kuin muidenkin erilaisten teollisuusmoottoreiden suodattimet. Fleetguard täydentää kevyen ja raskaan kaluston varaosien tukkurina tunnetun Koivunen Oy:n laajaa suodatintarjontaa merkittävästi erityisesti työkonepuolella.

Cummins Filtration on osa maailmanlaajuista Cummins Inc. -yritystä, jonka toimialana on erilaisten diesel- ja kaasumoottoreiden sekä turbojen ja polttoainejärjestelmien valmistus maantie-, maatalous-, maanrakennus-, kaivos-, puolustus-, merenkulku- ja rautatiekäyttöön.

26.8.2016

Hankookin uusi kitkarengas Lue lisää »

Hankookin uusi pohjoismainen kitkarengas Winter i*cept iZ²


Tulevaksi talvikaudeksi Hankook on uusinut markkinoilla jo useina vuosina käyttäjiltä positiivisia palautteita saaneen Winter i*cept iZ -renkaansa.

Uuden pohjoismaisen kitkarenkaan suunnittelussa on keskitytty etenkin jääpidon parantamiseen ja siinä on onnistuttu erinomaisesti: uuden mallin jääpito on peräti 10 % edeltäjäänsä parempi. Rengasta on myös tukevoitettu sijoittamalla kulutuspinnan keskelle yhtenäinen lamelloitu pitkittäisripa.

Märän kelin ominaisuuksia on parannettu V-muotoisella kulutuspinnan kuvioinnilla, joka poistaa tehokkaasti veden ja sohjon renkaan alta.

Lumisten teiden ominaisuuksia on kehitetty lisäämällä lamellien määrää ja kulutuspinnan terävään ulkolaitaan Z-kuvio, jolla on saatu parannettua renkaan lumipitoa kaarreajossa. Renkaan laaja kokovalikoima alkaa koosta 175/70R13 ja jatkuu aina 255/35R19 saakka

8.6.2016

Sony autosoittimet Lue lisää »

Sony Autosoittimet Fixuksen valikoimiin

Fixuksen tuotevalikoima laajenee laadukkailla Sony-tuotteilla. Ensimmäisinä saataville tulevat kaksi myydyintä autosoitinta: pienikokoinen lähes joka paikkaan sopiva USB-soitin DSX-A200UI sekä cd-soittimella varustettu CDX-G1100U. Näiden soittimien avulla voit nauttia suosikkikappaleistasi entistä sujuvammin tien päällä. Voit kytkeä musiikkisoittimet ja iPod- laitteet helposti ja nopeasti käteviin USB- ja AUX- etuliitäntöihin. Molemmista soittimista löytyy tehokas 4 x 55 W vahvistin ja ne on varustettu tarkalla LCD- näytöllä, jossa on viisi kertaa suurempi kontrasti kuin tavallisissa näytöissä ja laajempi katselukulma. Sony–autolaitteilla on kahden vuoden takuu.

26.4.2016

Hankook Ventus Prime³ testivoittoon Lue lisää »

Hankook Ventus Prime³ voitti saksalaisen AutoBild -lehden rengastestin

Saksalainen AutoBild -lehti teki myös tänä keväänä henkilöautojen kesärengastestin, johon se osti vapailta markkinoilta 50 erimerkkistä 205/55R16 kokoista kesärengassarjaa. Hankookin renkaista tämän vuoden testiin oli valittu Hankookin uusin Ventus-sarjan rengas, Ventus Prime³. Kaikilla renkailla tehtiin jarrutuskoe sekä kuivalla että märällä radalla. Yhteissuoritukseltaan 15 parasta rengasta valittiin lopulliseen, täydelliseen rengastestiin. Hankook Ventus Prime³ oli jarrutustestien jälkeen toisena.

Hankookin Ventus Prime -sarjan renkaat ovat aiemminkin sijoittuneet loistavasti koti- ja ulkomaisten lehtien rengastesteissä. Testissä verrattiin renkaita eri osa-alueilla, kuten ominaisuuksia kuivalla ja märällä alustalla, sekä käyttökustannuksiensa perusteella. Rengas menestyi jokaisella osa-alueella erinomaisesti, eri testausalueiden osapistemäärien summa oli testattujen renkaiden suurin ja lopputulos näin ollen paras. Loppuarvostelussa renkaan vahvuuksista AutoBild Suomi kirjoittaa: ”Testivoittaja parhailla ajo-ominaisuuksilla kuivalla ja märällä, hyvä hinta-laatusuhde, tarkka ohjattavuus, dynaaminen ajettavuus, lyhyimmät jarrutusmatkat märällä ja kuivalla, hyvä ajokilometrimäärä”.

20.4.2016

Rengasuutuus ! Kapsen Lue lisää »

Kapsen on Koivunen Oy;n maahantuoma uusin rengasmerkki. Tämän kiinalaisvalmisteisen budget-renkaan mallistoon kuuluvat kolme henkilöautoihin ja yksi pakettiautoihin suunniteltua rengasmallia. Kapsenin pintamallit noudattavat modernia nykysuuntausta, jossa renkaassa on avarat pitkittäisurat ja leveät pitkittäisrivat.

Kapsen-valikoimasta löytyvät kaikki tarvittavat TOP-koot henkilö- ja pakettiautoihin. Kokoja valikoimassa on 55 erilaista, pienin 155/70R 13 ja suurin 245/35R19.

20.4.2016

Aeolus kesärenkaiden uudet mallit Lue lisää »

Aeoluksen TÜV-hyväksytyt kesärengasuutuudet


Suomen markkinoilla jo vuosia menestyksellisesti ollut rengasmerkki Aeolus on uusinut kevyen kaluston kesärengasmallistoaan tulevaksi kesäkaudeksi. Uudet kesärengasmallit Aeolus Precision Ace2 ja Steering Ace2 ovat tietojemme mukaan ensimmäiset TÜV-hyväksytyt kiinalaisvalmisteiset kevyen kaluston renkaat.

Niin PrecisionAce2 kuin myös SteeringAce2 ovat molemmat uudistuneet ja modernisoituneet radikaalisti. Molempien renkaiden pääpiirteisiin kuuluvat nyt leveät, pitkittäiset pääurat, jotka yhdessä vinojen poikittaisen urien kanssa poistavat veden tehokkaasti pois renkaan alta. Leveät pitkittäisrivat tukevat rengasta, lisäävät jarrutustehoa ja parantavat ajo-ominaisuuksia. Molempien tyyppien suunnittelussa on pyritty myös entisestään vähentämään rengasääniä.

20.4.2016

Hankook Ventus Prime 3 Lue lisää »

Hankookin uusi kesärengas Ventus Prime3


Hankook on päivittänyt markkinoilla jo useina vuosina hyviä testituloksia saaneen Ventus Prime2 -renkaansa. Ventus Prime3 on uusin suositun Ventus-sarjan tuotteista. Renkaan kehitystyössä on keskitytty suorituskyvyn, turvallisuus- sekä mukavuusominaisuuksien kehittämiseen, ja uuden renkaan jarrutusominaisuudet ovat parantuneet märällä tiellä jopa 8 %. Myös kuivan kelin ominaisuudet ovat parantuneet ja kulutuspinnan kosketuspinta-ala on suurentunut 10 %, mikä on saatu aikaan optimoimalla epäsymmetristä kulutuspinnan muotoilua. Näin myös ajo-ominaisuudet ovat entisestään parantuneet. Tähän on päästy käyttämällä uudenaikaisinta raionkudosrunkoa, sekä renkaan uudella kumiseoksella. Myös renkaan vierintävastusta on saatu laskettua, ja rengasäänet ovat samalla miellyttävällä tasolla kuin edeltäjälläänkin. Ventus Prime3 -rengas on tarkoitettu keskikokoisiin ja sitä suurempiin ajoneuvoihin kokoina 15 -18”.

25.1.2016

PTC-elementillä oleva lämmitin vesiletkuasennukseen

Lämmitin koostuu alumiinisesta \"vesipesästä\" johon on valittavissa eri muotoisia tulo- ja lähtöliitoslaippoja vesiletkun sisähalkaisijan mukaan. Näitä vaihdettavia liitoslaippoja on halkaisijaltaan Ø16 mm, Ø18 mm ja Ø19 mm vesiletkuille ja niitä on suorana sekä 45° ja 90° kulmalla. Erilaiset liitoslaipat helpottavat lämmittimen sijoittamista moottoritilaan. Vesipesässä on myös lämpövastus sekä erillinen termostaatti joka suojaa ylikuumenemiselta. Vesipesässä oleva PTC-vastus on itsestään säätyvä, eikä se ole lainkaan kosketuksissa jäähdytysnesteeseen. Lämmittimen kanssa voidaan käyttää myös kiertovesipumppua. Useimmiten lämmitin asennetaan öljynjäähdyttimen tai lämmityslaitteen letkuun.

Lue ja noudata mukana seuraavaa asennusohjetta huolella. Moottorinlämmittimen saa asentaa vain asennusohjeessa mainittuihin ajoneuvoihin ja asennuksen saa suorittaa vain valtuutettu asennusliike/korjaamo.

20.11.2015

Huipputehokkaat Strands led- apukauko ja työvalot Lue lisää »

Strandsin valaisimet Fixus Center Oulu valikoimaan.


Valaisinvalikoimamme on vahvistunut laadukkailla Strands-valaisintuotteilla. Valikoimassa on mm. xenon- ja LED-kaukovaloja sekä LED -työvalopaneeleita.

Jopa kolmen (3) vuoden takuulla.

20.11.2015

DEFA säästää polttoainetta ja moottoria Lue lisää »

Uudet puolueettomat tutkimustulokset DEFA-autonlämmittimistä

DEFA WarmUp - Tutkittua lämpöä, sinun ja ympäristön hyväksi

DEFA-autonlämmitysjärjestelmä huolehtii, että autosi on lämmin myös kylmänä talviaamuna. Esilämmitetty moottori ja sisätilat sekä täyteen ladattu akku kuluttavat vähemmän polttoainetta ja vähentävät huomattavasti haitallisia päästöjä kylmäkäynnistettyyn ajoneuvoon verrattuna.

Lämmin matkustamo on mukavuus- ja turvallisuustekijä, kun auton ikkunat ovat kirkkaat ja näkyvyys hyvä. Nyt lämmityksen edut on tutkittu puolueettomasti.

DEFA WarmUp - Tutkittua, turvallista lämpöä

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy suoritti tutkimuksen, tutkimusselosteet VTT-CR-01725-15, VTT-CR-01725-15, VTT-CR-01727-15 ja VTT-CR-01729-15. Tutkimusselosteiden päiväys 2.10.2015. Lisätietoa tutkimuksesta ja sen tuloksista antaa DEFA Oy.

2.10.2015

Hankookin renkaat uusien Audi A4- sekä Mercedes-Benz C350e plug-in hybrid -mallien ensiasennusrenkaiksi Lue lisää »

Audi on valinnut Hankookin Ventus S1 evo² -renkaat uuden sukupolven Audi A4- ja A4 Avant - mallien alkuperäisrenkaiksi. Uusiin Audi A4-malleihin tehdasasennetaan Hankookin huippuluokan Ventus S1 evo² -renkaita kokoina 225/50R17Y, 245/40R18Y (XL) ja 245/35R19Y (XL). Hankook toimittaa Audi A4- ja A4 Avant -malleihin alkuperäisrenkaita heti niiden markkinoille tulosta alkaen
Myös Mercedes-Benz on valinnut lisää Hankook-renkaita omien automalliensa ensiasennusrenkaiksi. Erityisesti ekologisten tekijöiden ansiosta Ventus S1 evo² -rengas on valittu myös Mercedes-Benz C350e plug-in hybrid -mallin ensiasennusrenkaiksi kokoina 225/50 R 17 eteen ja 245/45 R 17 auton taka-akselille.

11.8.2015

Uusi Aeolus Ice Challenger AW05 -nastarengas Lue lisää »

Aeolus on tähän saakka tunnettu lähinnä raskaan kaluston renkaista, sekä vuonna 2014 markkinoillemme tulleista kevyen kaluston kesärenkaista, jotka ovat saaneet markkinoilla varauksettoman hyväksynnän. Tulevaan talvirengassesonkiin markkinoillemme tulee myös oikea pohjoismainen nastarengas Aeolus Ice Challenger AW05. Rengasvalikoima kattaa 25 pääkokoa koosta 175/70R13 aina kokoon 225/60R17.

Ice Challengerin suunnittelussa ovat suomalaiset olleet mukana itse renkaan testauksessa Suomen Lapissa. Renkaan nastat ovat suomalaista valmistetta. Nastat ovat renkaassa 22 rivissä, jolloin joka nastalla on oma puhdas pitoalue tiehen. Renkaan ulkoreuna on terävä, mikä saa aikaan hyvän kaarrepidon. Renkaalla on myös Trafin hyväksyntä, joka tarvitaan nastarenkailta aina nastamäärän ollessa enemmän kuin 50 kpl/renkaan vierintäkehän metri. Ensimmäiset renkaat saapuvat Suomeen siten, että toimitukset asiakkaille pääsevät alkuun elokuussa.

11.8.2015

Viides Citigo arvottu Lue lisää »

Viides Citigo arvottu


Fixus-ketjun 10 v. juhla-arpajaisissa saavutettiin puoliväli kun viides Skoda Citigo arvottiin viikolla 28. Viides Citigo matkaa länsirannikolle pietarsaarelaisen Jari Hiekan käyttöön. Arvontalipukkeen Jari oli täyttänyt paikallisessa Fixus-liikkeessä, Oy Auto Acro Ab:ssä. Onnittelut voittajalle.

Jarin harrastuksiin kuuluu muun muassa vanhojen autojen kunnostaminen, joten hän oli entuudestaan tuttu asiakas Fixus-kauppias Martin Björkqvistille. ”On todella mukavaa, että voitto osui juuri Pietarsaareen ja vieläpä kanta-asiakkaalle” Martin toteaa.

Arvontaan voi osallistua 23.12.2015 asti kaikissa Fixus-liikkeissä. Löydä lähin myymäläsi ja katso arvonnan lisätiedot ja säännöt

5.5.2015

Hankookin Ventus S1 evo2 SUV renkaat on valittu Porsche Macanin alkuperäisrenkaiksi Lue lisää »

Hankook laajentaa premium-luokan alkuperäisrenkaiden toimituksiaan autovalmistajille. Yhtiön lippulaivarenkaan Ventus S1 evo2 SUV asennetaan nyt alkuperäisrenkaaksi muun muassa uuteen Porsche Macan-malliin. Renkaina käytetään useita 18 ja 19 tuuman rengaskokoja. Ne valmistetaan Hankookin Unkarissa sijaitsevassa Euroopan tuotantolaitoksessa.

30.3.2015

Ensimmäinen Skoda Citigo arvottu. Lue lisää »

Juhlavuoden kunniaksi Fixus-ketjun kauppiaat järjestävät arpajaiset, joissa on palkintona peräti 10 uutta Skoda Citigo henkilöautoa. Arvonnat suoritetaan maaliskuusta 2015 joulukuuhun 2015 asti ja joka kuukausi yksi uusi Skoda Citigo löytää uuden omistajan. Arvontaan voi osallistua kaikissa Fixusmyymälöissä. Fixus-myymälät, lisätiedot ja arvonnan säännöt löytyvät osoitteesta www.fixus.fi.

Vuoden ensimmäinen Skoda Citigo löysi uuden omistajan, Marja-Leena Laatikaisen Posiolta, Fixus-ketjupäivillä Helsingin Wanhassa Satamassa 14.3.2015 Saija Palinin toimiessa onnettarena. Onnittelut voittajalle!

Vielä on jäljellä yhdeksän mahdollisuutta voittaa uusi Skoda Citigo, joten nyt kaikki pikimmiten osallistumaan oman paikallisen Fixus-kauppiaan luo!

11.3.2015

Hankookin lippulaiva Ventus S1 evo² asennetaan alkuperäisrenkaaksi uuteen BMW 4-sarjan Coupé-malliin Lue lisää »

Hankookin lippulaiva Ventus S1 evo² ei ollut autonvalmistajalle etukäteen tuntematon. Äskettäin julkaistu 4-sarjan Coupé on MINI:n ja BMW 1-, 3- ja 5-sarjojen sekä X5:n jälkeen kuudes BMW Groupin automalli, johon asennetaan Hankookin renkaat. BMW:n uusi kaksiovinen Coupé-malli tehdasvarustetaan Hankookin huippuluokan Ventus S1 evo² -renkailla.
Renkaiden koko on 225/50 R 17 W.

Ventus S1 evo² on erinomainen rengas myös SUV-autoihin
Saksalaisen autoalan aikakauslehden ”Gute Fahrt” numeron 03/2014 riippumattomassa rengastestissä verrattiin kymmentä SUV-autojen kesärengasta koossa 235/55 R 17. Uusi Hankook Ventus S1 evo² SUV sai asiantuntijoilta parhaan yleisarvosanan. Rengas oli testatuista renkaista ainoa, joka sai parhaimman arvosanan turvallisuuden kannalta tärkeässä märkien olosuhteiden testiluokassa (märkäjarrutus, märkäajettavuus, pitkittäinen ja sivuttainen vesiliirto). Arvosanan ”erittäin hyvä” se sai korkeasta mukavuustasosta ja erityisen alhaisesta rengasmelusta.

11.3.2015

Aeolus kesärenkaat Lue lisää »

Edullisempia, ns. budget-renkaita haluaville kuluttajille tarjoavat Fixus valikoimiin tulleet Aeolus-renkaat erinomaisen vaihtoehdon. Aeoluksen raskaan kaluston renkaat ovat kuuluneet Koivusen / Fixuksen valikoimiin jo vuosia. Näistä saadut erittäin hyvät käyttäjäkokemukset vahvistivat päätöksen ottaa myös Aeoluksen kevyen kaluston renkaat myyntiohjelmaan.

Henkilö- ja SUV-autojen kokoja on 13-tuumaisista perusrenkaista aina 20-tuumaisiin SUV-renkaisiin asti yli 50 mallia, ja pakettiautojen kokoja on kymmenkunta. Mallisto katetaan kolmella eri pintamallilla: Pienten autojen renkaaksi sopii 13 - 14” Aeolus GreenAce, keskikokoisiin autoihin 14 -17” Precision Ace-rengas, sekä suurempiin autoihin 16 - 20” SteeringAce-rengas. Pakettiautojen renkaana toimitetaan malli TransAce 14 - 16”-kokoina.

11.3.2015

Hankook uuden Audi Sport TT Cup kilpa-ajosarjan viralliseksi rengastoimittajaksi Lue lisää »

Audi TT:n kilpa-autoversioon perustuva, kansainvälinen yhden automerkin kilpa-ajosarja käynnistyy vuonna 2015. Kilpa-autot perustuvat uuteen Audi TT-malliin ja renkaina sarjassa käytetään Hankook Ventus Race kilpa-ajorenkaita. Hankook toimittaa renkaat uuden Audi TT:n kilpa-autoversioon. Sen lisäksi, että TT, TTS Coupé ja Roadster mallien alkuperäisrenkaina ovat mallista riippuen Hankook Ventus S1 evo² -renkaat, Audi on nyt valinnut Hankookin myös uuden Audi Sport TT Cupin viralliseksi rengastoimittajaksi.

11.3.2015

ACC vanneuutuudet Lue lisää »

ACC-vannevalikoima on laajentunut kevääksi 2015 kolmella uutuusvanteella

ACC vannevalikoima laajentuu kevääksi 2015 kolmella uutuusvanteella. Mallivalikoiman laajennuksessa on keskitytty lähinnä suurempi kokoisiin vanteisiin. ACC Falcon Gun Metal / kiillotettua vannetta tulee kevään markkinoille kokoina 16 – 18”. Pulttijaot tulevat olemaan 5x108/112/114,3mm.

ACC Phantom on hopeinen 18 – 19” vanne. Phantomia kuten myös mattagrafiitin väristä ACC Vulcan vannetta on saatavissa useisiin autoihin etuvannetta leveämmällä takavanteella. Koot ovat 17 - 20”. ACC Vulcan on varma kevään suosikki.

11.3.2015

Aristar jalkatilamatot Lue lisää »

Automallikohtaisissa Aristar 3D jalkatilamatoissa on kohokuvioitu liukuestepinta sekä tukevat ja korkeat reunat. Mattosarjat on muotoiltu tarkasti kuhunkin automalliin sopivaksi. Asennus auton lattiassa oleviin kiinnityspisteisiin takaa, että matot pysyvät hyvin paikallaan ja ovat turvallisia käyttää autoa ajettaessa. TÜV -hyväksytyt matot on valmistettu erittäin laadukkaasta sekä kestävästä elastisesta kumi- ja muoviseoksesta, joka on helppo pitää puhtaana. 100% kierrätettävä materiaali on vedenpitävää, hajutonta, lämpötilan vaihteluita kestävää sekä öljy- ja kemikaaliroiskeita hylkivää.

5.11.2014

1 v. synttäriarvonnan voittaja Lue lisää »

3.11 suoritetussa Fixus Center 1 v. synttäriarvonnassa Nilfisk painepesurin voitti
Jari-Pekka Kokkonen Kempele.
Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

26.10.2014

Fixus Center Oulu 1 v. synttärit Lue lisää »

Tervetuloa Fixus Center 1 v. synttäreille 27-31.10.2014 (vko 44)
Synttäriviikolla mm. kahvitarjoilu, torstaina 30.10 hernekeittoa soppatykistä klo:10-14.00 (n. 400 annosta), tuotetarjouksia, huoltotarjouksia ym. 200:lle ensimmäiselle lumiharja veloituksetta, lisäksi kaikille kävijöille Fixus heijastin (niin kauan kuin erää riittää n. 400 kpl)

21.8.2014

Defa autolämpötuotteet Lue lisää »

Defa autolämpötuotteet Fixus Center Oulun valikoimiin.

Tietoa DEFA;sta
DEFA on perinnerikas norjalainen yritys. Alusta alkaen, vuodesta 1946, se on panostanut innovatiivisiin ratkaisuihin ja tuotteisiin, sekä korkeaan laatuun.
DEFA tuottaa hälytin-, lämmitys-, akkulaturi-, kalustonhallinta- ja paikannusjärjestelmiä henkilöautoihin, kuorma-autoihin, moottoripyöriin, veneisiin sekä rakennus- ja työmaakoneisiin.
DEFA kehittää myös kauko-ohjattuja ratkaisuja esilämmitys-, hälytin-, sähkö- ja kameratoimintoihin.
DEFAn historia
DEFA perustettiin vuonna 1946 Didrick Eidsvigin toimesta (nykyisen omistajan isoisä).
Yrityksen nimi ja logo perustui Eidsvigin nimeen: Didrik Eidsvigs FAbrikker (Didrik Eidsvigin
Tehtaat). Tavaramerkki DEFA on tänäpäivänä tunnettu ympäri Eurooppaa.

6.8.2014

Maksa joustavammin laskulla tai osamaksulla. Lue lisää »

Kun asioit Fixus-myymälässä ja huoltokorjaamossa, voit maksaa ostoksesi nyt kätevästi myös laskulla tai osamaksulla. Kysy lisää omalta Fixus-yrittäjältäsi!


Yllättäviä kuluja auton kanssa? Ei hätää, Fixus-lasku tarjoaa Sinulle kätevän mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen joustavasti. Fixus-laskulla saat hankinnoillesi kaksi viikkoa korotonta maksuaikaa tai voit valita myös joustavan osamaksusopimuksen.

Maksa joustavammin


Saatuasi laskun kotiin voit joko maksaa sen kokonaan eräpäivään mennessä tai valita joustavan osamaksun. Osamaksulla valitset itse lyhennettävän kuukausierän.* Ohjeet osamaksuun löydät laskultasi.

Tilinavausmaksu 9,50 euroa
Tilinhoitomaksu 2,90 euroa
Korko 19,50%
*Minimilyhennys avoimesta saldosta 10%

Todellinen vuosikorko on riippuvainen luottotilin kulloinkin avoimesta kokonaissaldosta.

Esim. Jos maksuaika on 12 kuukautta tasaerin, 1000 euron luoton todellinen vuosikorko on 31,34 %. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1149,71 euroa, josta luottokustannusten osuus on 149,71 euroa.

Voit halutessasi maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Palvelun tuottaa Innovoice Oy. Innovoice Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

11.6.2014

Motip dippimaalit Lue lisää »

Nyt varastossa, Motip dippimaalit. Muodostaa kumimaisen kalvon, jonka voi poistaa jälkikäteen. Saatavana useita eri värejä.

23.5.2014

Defa tuotteet Fixus liikkeistä kautta maan Lue lisää »

Defa tuotteet Koivusen valikoimaan


Koivunen Oy ja Defa ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen, jonka avulla Koivunen Oy vahvistaa monipuolista valikoimaansa laadukkailla Defa tuotteilla. Defa -autolämpötuotteiden varastointi sekä jakelu alkaa Malmin logistiikkakeskuksessa toukokuun alusta alkaen.

Tietoa Defa:sta
Defa on perinnerikas norjalainen yritys. Alusta alkaen, vuodesta 1946, se on panostanut innovatiivisiin ratkaisuihin ja tuotteisiin, sekä korkeaan laatuun. Defa tuottaa hälytin-, lämmitys-, akkulaturi-, kalustonhallinta- ja paikannusjärjestelmiä henkilöautoihin, kuorma-autoihin, moottoripyöriin, veneisiin sekä rakennus- ja työmaakoneisiin. Defa kehittää myös kauko-ohjattuja ratkaisuja esilämmitys-, hälytin-, sähkö- ja kameratoimintoihin.

Defan historia
Defa perustettiin vuonna 1946 Didrick Eidsvigin toimesta (nykyisen omistajan isoisä). Yrityksen nimi ja logo perustui
Eidsvigin nimeen: Didrik Eidsvigs FAbrikker (Didrik Eidsvigin Tehtaat). Tavaramerkki Defa on tänä päivänä tunnettu ympäri Eurooppaa.

Lisätiedot:
Koivunen Oy / Tuotepäällikkö Sami Holopainen, sami.holopainen@koivunen.fi

Tukkumyyjä: Koivunen Oy
Jälleenmyynti: Fixus-liikkeet ja muut hyvinvarustellut varaosaliikkeet kautta maan.

23.5.2014

BOSAL-pakoputkistot Fixus-ketjun valikoimiin Lue lisää »

BOSAL-pakoputkistot Koivunen Oy:n valikoimaan


Koivunen Oy on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen hollantilaisen Bosal-yhtiön
kanssa maailmankuulujen pakoputkistojen jälleenmyymisestä Suomessa.

Bosal Group on johtava ja itsenäinen autoalan alkuperäis- ja jälkimarkkinavalmistaja, joka perustettiin vuonna 1923. Sen tuotteet ovat saavuttaneet kuluttajien keskuudessa vankan maineen täsmällisen sopivuutensa, lyhyiden huoltoaikojen ja asiakastyytyväisyyden ansiosta.

Bosal ylläpitää laajoja sähköisiä tietokantoja tarkkoine markkinointitietoineen. Niiden avulla asiakkaat voivat hallita varastoaan hyvin tehokkaasti.

Bosalin pääkonttorissa Lummenissa, Belgiassa sijaitsee myös Bosalin huipputasoinen tutkimus- ja kehittämiskeskus. Alkuperäis- ja jälkimarkkinoiden pakoputkistojen lisäksi konserni valmistaa myös erilaisia kiinteitä, irrotettavia ja automaattisia vetokoukkuja sekä muita autotarvikkeita, kuten tuulisuojia.

Tukkumyyjä: Koivunen Oy
Jälleenmyynti: Fixus-liikkeet ja muut hyvinvarustellut varaosaliikkeet kautta maan.

Bosal-pakoputkistot

2.5.2014

Philips uutuus ! Lue lisää »

Philips ColorVision -ajovalopolttimot Fixus-Center Oulu valikoimaan

Philips ColorVision värilliset 12V, H4 ja H7 ajovalopolttimot ovat saapuneet Fixus-Center Oulu valikoimaan. Neljä (4) värivaihtoehtoa; keltainen, violetti, vihreä ja sininen.

3.4.2014

Fixus autokorjaamo avattu ! Lue lisää »

Fixus-Center monimerkki korjaamo avattu.

Meiltä ammattitaidolla:
-Huollot ja korjaukset
-Ilmastoinninhuollot
-Rengastyöt
-Vikadiagnoosit
-BMW huollot 10 vuoden merkkiliike kokemuksella.

Ajanvaraukset:
040-7583711
Juho Raappana

Tervetuloa.

27.12.2013

Led peräkärryn valot Lue lisää »

Valaisinlinja on laajentunut E- hyväksytyillä K27 LED- takavaloilla.

Valikoimasta löytyy yksittäispakatut 12V LED- takavalot (Viisi toimintoa: takavalo, vilkkuvalo, jarruvalo, rekisterivalo ja heijastin) sekä magneettikiinnitteinen 12V LED- takavalosarja käyttövalmiilla 7,5m + 2,5m johdotuksella.

Jälleenmyynti: Fixus-liikkeet kautta maan, www.fixus.fi

21.12.2013

Valeryd peräkärryjen osat Lue lisää »

Valeryd släparts tuotevalikoimasta kaikki henkilöauton perävaunujen yleisimmät osat.
Jarruhihnat, vaijerit, kuulakytkimet,kaasujouset ja pientarvikkeet.

10.12.2013

Topsun agrekaatit Fixus Center Oulu valikoimiin Lue lisää »

Topsun edulliset kompaktikokoiset agrekaatit
211-TG1000i 1Kw 1 shuko ulosotto,
211-RG2000i 2Kw 2 shuko ulosottoa lisävarusteena pyörät ja kätevä vetokahva
Molemmat mallit hiljaisella 4 tahti moottorilla max 92db
Kysy tarjousta

9.12.2013

Neste öljyt Fixus Center Oulun valikoimaan Lue lisää »

Autoalan kaksi vahvaa kotimaista toimijaa yhdistävät voimansa. Tuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy sekä Neste Markkinointi Oy ovat solmineet uuden merkittävän yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen mukaisesti Koivunen Oy toimii autotarvike- ja korjaamosektorin pääyhteistyökumppanina toimittaen jakeluketjunsa kautta autoilijoille kaikkia Neste Oil:n valmistamia voiteluaineita ja autokemikaaleja. Pienpakkausten lisäksi jälleenmyyjillä on nyt mahdollisuus tarjota korjaamoille korkealuokkaisia Neste-voiteluaineita joko tynnyreissä, 1000 litran IBC-konteissa tai tankkiautolla suoraan asiakkaan säiliöön toimitettuna bulkkieränä.

Omaan varasto-ohjelmaan valittujen tuotteiden lisäksi Koivunen Oy toimittaa jälleenmyyjilleen koko Neste Oil:n laajan valikoiman nopeina suoratoimituksina Nesteen keskusvarastolta. Kuluttajille Neste-voiteluaineita myyvät maan kattavimpaan varaosaketjuun kuuluvat Fixus-kauppiaat.
Yhteystiedot

Fixus Center - Oulu
Oritkarintie 6, 90400 Oulu
Sijainti kartalla »

Puh: 010 6501 530
oulu[a]fixus.fi

Aukioloajat

Avoinna:
Ma - Pe: 8.00 - 17.00


Tietosuojaseloste

Ajankohtaista

12.4.2018
Hankookin vuoden 2018 testimenestysputki Lue lisää »

14.6.2017
Fixus-vahoille menestystä Autobildin testissä Lue lisää »

Lisää ajankohtaisia uutisia »